Exotiska fläktar i sinnet

x4

 

Jag drömmer väldigt mycket om att resa just nu, med varm sol, färgglada mönster och prunkande miljöer. Dock har jag inte alls råd med det, så tillsvidare får jag nöja mig med prunkande tulpaner på köksbordet, klatschigt sugrör till frukostsmoothien och “Fallande löv” av Stig Lindberg på kaffekoppen.

x

Dessutom, läsa om Lillian Bassman och hennes fantastiska liv, verk och resor. Mer om henne i ett senare inlägg!

x3

 

x2

 

x5

 

In english: I’m longing badly for a warm, sunny and colourful journey right now, but at the moment that’s completely unaffordable. Instead I make my breakfast bright and colourful, which at least gives the day a nice start! Also, I read about Lillian Bassman and her amazing life, work, travels and art. More about her in a coming post!

 • Mikaela

  Var har du köpt sugrören?

  • miriam

   PÅ Konsum på Lidingö! Eller, min bästa vän Mirjam har köpt dem där, åt mig. Visst är de fina!? Jag har aldrig sett dem någon annanstans, konstigt nog. Mycket finare än alla vanliga sugörr och randiga papperssugrör tycker jag!

 • http://lillakraka.se Dido

  Håhåjaja, kan känna fläktarna ända hit. Får nog göra nåt
  liknande imorgon frukost