Fröken Frauke; Hooray for Hollywood

20130902-171840.jpg

I lördags var det åter dags för den eminenta burlesqueklubben Fröken Frauke presenterar, denna gång med temat “Hooray for Hollywood”. Jag hann inte fota så mycket, men här kommer några bilder före och efter!
Ovan, Johanna, fullkomligt hänförande som vanligt.

20130902-171847.jpg

Britta, minst lika tjusig.

20130902-171858.jpg

Johanna hade sytt sin glamorösa, glittrande kjol själv för kvällens ändamål. Tyget kommer från Ohlssons och finns i flera färger. Jag har tänkt köpa det själv jättelänge, och nu måste jag verkligen göra det! Helt perfekt för speciella klubbkvällar då man behöver något extravagant men snabbfixat.

20130902-171909.jpg

Väl inne på klubben blev det kärlek vid första ögonkastet mellan mina nya reafyndade glitterpumps och Helenas nätta guldskor. Glitter de luxe!

20130902-171943.jpg

Emmy från Emmy Design (kolla in nya höstkollektionen!) stod och tjusade i kylig isblå tillsammans med silverglittriga Amelie Eklöf.

20130902-171959.jpg

På väg hem tog jag och Johanna en sista glamour shot på toaletten, komplett med maska på strumpan och suddiga ögonbryn. Jag hade en klänning som jag hittat i vår gamla utklädningslåda hemma och en pälsboa från Blå Porten Antik och Loppis, om jag inte minns fel. Kolla här för fler bilder från kvällen!

In english; Some photos from saturday night’s rendezvous at the Stockholm burlesque club Fröken Frauke presenterar. The theme of the night was “Hooray for Hollywood” and we took out or highest heels and shiniest outfits!

 • Hannah

  Oh my looks like it was a brilliant night! x

 • Kajsa

  Är det äkta päls?

  • Miriam Parkman

   Ja, det tror jag!

 • Anna

  Nej till päls, snälla…

  • Miriam Parkman

   Jag har tagit pälsdiskussionen många gånger förut, och jag står fast vid att gilla känslan och utseendet av vintagepäls. Jag kommer använda de stålor och kragar jag har (alla från 1930-1950-talet) och anser inte att jag där igenom påverkar andra att köpa ny, ful päls. Jag uppmuntrar bara till att använda den päls som redan finns, för att inte göra det och kanske till och med slänga den går inte ihop med min övriga filosofi om återanvändning.

 • Sanne

  Wow, why wasn’t I invited?! You look fabulous. :)

 • Pingback: Fröken Frauke presenterar | Tygbloggen