Jeans och cowboys

bild (69)

Ursäkta för det stillastående bloggandet de senaste dagarna, men jag har haft besök av en vän. När någon har åkt långt för att hälsa på en vill man inte gärna sitta framför datorn och slöa –  man vill hellre äta långa frukostar, gå promenader, visa olika favorithus i stan och gå på fest och resturang. Så! Det har vi gjort, och det kommer ni få se lite mer av så småningom. Nu är jag dock ganska trött så jag nöjer mig med att visa tre snabba från i lördags då min outfit för dagen inspirerades av den fina printen vi har i hallen; en stegrande cowboy på häst från Hatch Show Print i Nashville. Det blev jeansskjorta från H&M, Boråstillverkade “Rawhide” jeans från 1950/1960-talet och en mycket matchande scarf jag fyndade i fredags på Emmaus vintage här i Stockholm. Howdy!

bild (68)

bild (67)

In english: Sorry for the lack of blogging during the past few days, but I had a friend visiting and I didn’t really want to spend time in front of the computer while he was here. I’ll post more about it tomorrow when I’m not as tired as I am right now, but I’ll still show you three quick shots from this saturday, when my outfit was inspired by the screen print we have in our hallway; a roping cowboy on a horse from Hatch Show Print in Nashville. I wore a denim shirt from H&M, swedish made 1950s/1960s “Rawhide”-jeans and a very matchy scarf I thrifted in a charity shop this friday in Stockholm. Howdy!

 • Klara

  Åh, vilka fina vågor i håret. Du får gärna dela med dig av hur du lyckas få till dom :)

  • miriam

   Alltså, jag lovar, fortfarande att jag ska göra riktiga hår tutorials någon gång. Men, det är bara så svårt att fota själv när man fixar håret själv, och jag har ingen bra kamera att filma med. Men jag jobbar på det!

   Just de där vågorna är dock endast gjorda med foam rollers. Jag lägger tre stycken i luggen, rullade åt samma håll en bit bak (liksom, en bit från hårfästet) och sen när jag borstar ut blir det sådär. Vet inte hur det gått till men prova! Det kanske funkar för fler ;)

 • http://livnjutaren.blogspot.se/ Mor Natalia

  Hej Miriam!
  Verkar som att mitt förra försök till att lägga en kommentar här försvann.. :P
  Vill bara säga att jag är otroligt glad när jag nu upptäckt att du har börjat blogga igen. Vart väldigt glatt överraskad för jag har saknat din blogg. När jag dessutom upptäckte att du har en ny blogg och jag har massor att ta igen..ja då vart jag ännu gladare :) Kram

  • miriam

   Vad roligt att höra, tack så mycket!!
   Hoppas att du fortfarande gillar det jag skriver. Tjing!

 • http://flashbacksummer.blogspot.com Emileigh

  SO cute, as usual! Your hair is adorable!