Klädd för sol

20140328-194510.jpg

Helgen har bjudit på det allra bästa av vårväder, och o’boy, blir jag och min garderob glada då! Det är den perfekta perioden för mellankläder , dvs både varma och svala kläder i kombination. Dessutom älskar jag solen och blir på strålande humör av bara farten. Hurra!

20140328-194456.jpg

I fredags hade jag min nya favoritjacka från Sivletto Enviken, tillsammans med ylleskjorta och westernbälte från samma ställe och Clash by night-jeansen från Freddies of Pinewood. Favoritfärger från topp till tå! Dessutom; min bästa accesoar just nu – en handbroderad pin för Feministiskt Initiativ, gjord av Lisa Lindbäck som går sista året på samma skola som jag (HV Skola).

20140328-194450.jpg 20140328-194435.jpg

20140330-230627.jpg

Igår bar det iväg på stan i grå yllekjol från Emmaus Vintage (nyfyndat igen!), prickiga strumpbyxor från H&Ms barnavdelning, “Spectators” från Re-mix vintage shoes, ljusgul crêpeblus från Old Touch och en annan favvojacka; manchesterjackan från Aspuddenloppisen förra året. Plus en fantastisk vävd väska som jag fick av en väldigt gullig kvinna som jag gjorde bröllopsfrisyr på i höstas.

20140330-230617.jpg

När jag har den här jackan och basker i kombination känner jag mig alltid lite “Bonnie and Clyde”-ig (på det stilmässigt coola sättet, inte det kriminella sättet…hehe).

20140330-230610.jpg

Jag hoppas att det här vädret fortsätter ett tag till, för jag har fler bra mellankombos på g!

In english: Two outfits from this weekend; I love the sunny spring weather!

 • hobbsan

  Jag måste baskemig brodera en sån pin till mig själv! :D

  • miriam

   Gör det!! Eller köp en av samma tillverkare som mig; Lisa Lindbäck (lisalillskeden på Instagram). Kostar bara 50 pix för, “de är ju propaganda!” :D

  • Christian Lundell

   Vem bryr sig om att du ska brodera en pin till dig själv? Träna på att behålla dina tankar om vad du ska göra, för dig själv. Din illusion av din viktighet är sjuk.

 • MissC

  Helt kär i outfit nr två! Grå pennkjol och gul blus med basker som pricken över i. Super snyggt!

  http://misscdesign.blogg.se

  • miriam

   Man tackar man tackar! Nog blev jag ganska nöjd själv med den där kombon också…den lär ni nog få se fler gånger! ;)

 • My

  Smäller av så snygg du är! Och din känsla för stil är fantastisk

  • miriam

   Alltså TACK!! Vad glad jag blir!

 • Sanna

  Vilken snygg outfit! Förresten tycker jag du är väldigt lik Kate Winslet på den andra bilden! :)