Kom ihåg tävlingen!

bild (65)

Fram till imorgon eftermiddag går det fortfarande att skriva en kommentar på det här inlägget, berätta kort om sin drömresa just nu och därmed delta i tävlingen om tre stycken ex av boken “Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester” av Emma Sundh, Louise Lemming och Linda Hansson. Många är ni som drömmer om Paris vilket jag inte alls förstår – jag har varit där två gånger och tycker fortfarande att det finns andra, mycket trevligare och finare ställen. Men vem är jag att döma andras drömmar! Kanske är jag och Paris bara inte gjorda för varann. Jag skulle istället gärna åka till…

bild (64)

…Rio de Janeiro! Tänk så spännande.

In english: the competition on the three copies of the book “Vintageparty” is still going until tomorrow afternoon! Write a short comment and tell us about your dream trip on this post and I’ll announce three lucky winners tomorrow night.