Några snabba från igår

party1

Igårkväll var det alltså releasefest för den finfina boken “Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester” som både jag och Britta är med i. Det var väldigt fint och mysigt gjort, med småkakor i mängder, klirrande bubbelglas och trevligt folk i varje hörn. Tyvärr fick jag inte så bra bilder – jag glömde min vanliga kamera och min telefon pallade inte riktigt den mysiga belysning som var där inne. Så, tills det kommer upp några bättre, officiella bilder får ni nöja er med några snap shots; vi börjar med Britta. Få kan se så filmiskt svala och farliga ut genom att bara gå gatan fram som Britta kan. I hatt, svart kappa med skarp silhuett, sömmade strumpor och en knalligt turkos halsduk blir det ännu bättre.

party7

party5

Väl framme på festen mötte vi Karoline och Sarah, som var smashing snygga i silvrig brokad och rött råsiden.

party6

Även Carrå och Elsa var där, stiliga som få i såväl långklänning, cocktailhättor och matchande väskor.

party4

party3

Jag fick inte riktigt någon bra bild på mig och min nya dräkt, men det kommer förhoppningsvis. Den är sjukt cool nämligen; inte alls så snäv och figursydd som jag oftast har, utan ganska rak och slank; mer som en herrkostym. Det har jag letat länge efter, så den kommer användas flitigt! Det enda som saknas nu är en ordentlig vit skjorta, med krage som passar mitt ringa halsmått. Alla moderna damskjortor har knappt knäppbara kragar längre; de är sydda för att vara uppknäppta i halsen. Jag vill ha en krage som sluter tight mot halsen, och så en redig slips på det. Jakten fortsätter.

party2

Jag, Sarah, Britta och Martina Ankarfyr (som fotat boken tillsammans med Anna Larsson) på väg hem efter festen med de finfina väskor som var lottvinster/goodie bags. En bra kväll!

In english; So – last night was the release party for the new book “Vintageparty” where both me and Britta are modeling. Unfortunately I forgot my regular camera, so I was only able to take a few snap shots with my iphone. Hopefully there will be better pictures to show soon, but until then, these will serve as a taster! Starting with Britta, looking as film noir-cool and dangerous as only she can while walking down the streets in hat, heels and seemed stockings. Then, the lovely ladies Karoline, Sarah, Carrå and Elsa, all dressed up at their best, at the party. Stay tuned for more photos!

 • http://helenassmultron.blogg.se Helena

  Första bilden var himla fin. Sådär härligt gammaldags.

  • miriam

   Tack! Det är inte helt lätt att fota någon som går snabbt framför en, men den där blev riktigt bra. :)

 • http://ciccifeinstein.blogspot.com Cicci Feinstein – Fotograf

  Ååh, älskar andra bilden! Grattis (säger man så?) till boken!

  • miriam

   Tack, jag med faktiskt!
   Britta gillade den inte alls först, men ibland får man bara strunta i hennes åsikter och posta ändå, så brukar hon oftast ändra sig ;)
   Och tack – jag är ju inte författare eller så men ändå glad och nöjd med min medverkan!

 • Flak

  Otroligt härliga bilder och såå snyggt med kläder tillbehör och allt..vilket arbete ni lägger ner…tummen upp!

  • miriam

   Jovisst, i onsdags ansträngde vi oss allt lite extra. Men det var också ett perfekt tillfälle att använda våra dräkter och hattar! Det är ju inte varje dag man känner för att göra den spektakulära entrén på stan ;) Tack så mycket!

 • http://leopardandlipstick.blogspot.co.uk Hannah

  Wowzers, you all look gorgeous x

  • miriam

   Thanks Hannah!

 • http://vintagevessel.wordpress.com/ vintagevessel

  Great hair & great hats! Love VVxxx

  • miriam

   Thank you!!

 • http://cocktailmarianne.com Marianne de Bourg

  Takk for vakre bilder! Det spiller ingen rolle om det er mobilbilder istedenfor proff photos. Man kan allikevel se hvor vakre dere er og hvor bra stemningen var. Dere ser smashing ut alle sammen!

  PS – Det er bra at man innimellom kan dele også mobilbilder eller amatørbilder, synes jeg :0)

  Tusen takk!
  marianne

 • http://inadenfina.wordpress.com Ina den Fina

  Ni är så fina allihopa! kram från Ystad

 • http://vickys.se/ Vicky

  underbar fest! och vad fint det var att träffa dig. kram!