Nyhetsmorgon ♥ Julgodis del. 2

Japp, såhär blev det! Haha.
Allt går så himla snabbt när man är med i sånna här program – trots att vi fick ett ovanligt långt inslag (8 minuter!). Ännu fortare går det dessutom när man ska koka kola och hålla koll på temperaturer, kastruller och programledarnas frågor samtidigt, direkt på morgonen. Jag är väldigt morgontrött och drömde minst tre gånger att jag skulle försova mig innan jag vaknade imorse – med fuktiga rullar i håret! – men trots lite sömniga ögon och en lite halvtaskig frisyr gick det mesta ändå som det skulle. Såväl kola som tjong hann koka klart (även om kolan egentligen skulle ha blivit en chokladkola med tranbär och choklad, recept finns här) under sändning och Klara hann både spritsa och prata om sina marshmallows. Programledarna Peter Jihde och Jenny Alversjö var väldigt nyfikna, trevliga och lugna och bland de gånger jag varit med i en “morgonsoffa” var den här het klart den skönaste, trots kolastressen. Bäst av allt var dock att åter igen få göra en sån här grej igen tillsammans med Klara; du är en mästare!
Roligt, trevligt och inspirerande, om än med ful utväxt i hårbotten!

In english: Sooo…here’s how it went! Haha. It was early, it went fast, my hair looked terrible, but however – it was fun. Me and Klara made a great team and we managed to cook both the chewy toffee, the sweet candies and the marshmallows during our short (but long, tv-wise!) eight minutes. Thank you Klara for doing this with me again – you’re a pro!

 • Jenny Olofsson

  Åh så fint och trevligt att titta på. Vad bra att ni fick så pass med tid ändå :) Haha älskar inputen som Jide hade. Han har nog gjort kola på något helt annat sätt än er verkar det som ;) Härligt med erat inslag i tvrutan :D

 • Miss Lindy Lee

  Åh vad härligt! Nu vill man ju bara hem och baka gräddkola! God jul!

 • Emelie

  Alltså!! Varje gång jag ser dig i tv så slås jag av hur jävla cool och GRYM du är! <3

  • miriam

   Alltså TACK! :D Ehh…ja, tack så mycket, vilken komplimang!

 • Ragna

  Alltså, försökte göra kola ur din och dina vänner bok från Pärlans, men det blev inte jättebra -de blev för hårda. Mest för att den enda termometer jag hade var en vanlig köttermometer – en sån där nål i metall. Den når liksom inte ner i mseten så bra så jag tror jag hamnade på fel temperatur hela tiden. Vart köper man en sån där värstingtermometer som är i själva sleven, som du har i programmet?

 • Malin

  Åh vad roligt att se. Vad duktiga och proffsiga ni är! Nu blir jag sugen på att koka kola.

  • miriam

   Tack så mycket! Lycka till med kolakokandet ;)