Påskfärger

Idag håller jag på att städa, fixa och dona för att det ska bli lite påskfint här hemma. Frön ska sås, lökar ska planteras och fjädrar ska fästas i ris. Jag är inte så mycket för gulliga pasteller, men jag gillar knalliga eller matta, pudriga versioner av det. De här bilderna visar vad jag menar!

pask1

a2f51ecdce5954815e7f8362b52096d7

03fcbfaad8d3f9c629a2b06727f8ff96

In english: It’s time for easter, and today I’m cleaning up here at home to make it nice and pretty for the weekend. I’m not much for cute pastels, but I like vibrant or matte, powdery versions of it, and easter is just about the time of year to make those colors come out. The pictures shows what I mean!

 • http://palmingovintage.blogspot.se Madde

  Fin påskinspiration. Jag gillar verkligen de underbara färgerna i den första bilden, å vilken kul hatt dessutom!

  • miriam

   Eller hur! Jag med. Mer blommor i håret!

 • Maggie May

  Hittade till din fina blogg idag och har läst flera inlägg, känner mig så himla pepp av den! Och jag måste fråga, din hårfärg, är den äkta eller färgar du? Och så är fallet, vad heter den färgen? Så himla perfekt röd färg!

  • miriam

   Åh vad kul, välkommen hit!
   Min hårfärg är ej äkta, den vilar helt i händerna på fantastiska Sarah Wing som har salong Retroella på Frisören, Hornsgatan 100 här i Stockholm. Jag vet inte exakt vad färgen heter, men vet att den är en blandning mellan en guldig blond och en ljus kopparton. Ibland tar vi två delar guld+1 del koppar och ibland tvärtom, beroende på hur rött jag vill ha det för tillfället. Om du bor här eller har vägarna förbi Stockholm rekomenderar jag starkt ett besök hos henne!

 • http://www.simonasgata.blogspot.com Simona

  Väldigt tjusigt! Älskar också hattbilden, och den sista!