Smakprov från Sunne

Jag vet att jag skrev redan i torsdags att det skulle komma mer bilder i fredags, men se, det hanns inte alls! Och nu är jag nyss hemkommen till Stockholm med en timmes nattsömn i bagaget och ögon som faller ihop vilken sekund som helst. Så, ni får nöja er med två små smakprov från countryfestivalen i Sunne så länge, på fantastiska Charlie Thompson med the Prairie Sundowners.

Tjing!
Miriam

In english: I know I promised several days ago to post more pictures from my little holiday week, but there was just no time! And now I just got back to Stockholm tired as one can be. I promise to post more tomorrow, til’ then you’ll just have to be happy with this little clip from the Indoor Country Music Festival in Sunne, of the amazing Charlie Thompson with the Prairie Sundowners. Night!

 • http://linaeklof.blogspot.se Lina

  Hej Miriam! Vilken fin blogg du har! Du vet väl om att du och dina väninnor är med i senaste numret av Allers? Mycket fint reportage och jag blev desperat sugen på kola!!! Synd att jag bor så långt ifrån er (Öland). Här har vi chokladfabrik och karamellkokeri, men ingen som satsar på kola. Säg till om ni börjar med postorder så ska jag beställa en ask (minst!). Kul att du är i Sunne. Har rötter i Värmland och flera av mina släktingar bor i just Sunne. En fin liten stad. Ha en fin kväll!
  Kram Lina
  linaeklof.blogspot.se

  • miriam

   Hej Lina!
   Vad kul att du hittat hit till bloggen. Jag vet om att vi är med i Allers, men jag har inte sett det själv än. Kul att du gillade det iallafall! Haha. Dock jobbar jag ju inte på Pärlans längre, men kolorna är nog fortfarande lika goda. De ska öppna en webbshop så fort det finns tid över, så du får hålla utkik då. Sunne var finfint, vi hann inte se så mycket mer än hotellet men jag skulle gärna åka runt mer någon annan gång!
   Tjing,
   Miriam

 • http://palmingovintage.blogspot.se Madde

  Åh jag ville också vara där, vilken stämning! Kul att se filmen när Håkan och Torbjörn spelar gitarr…..dom vet hur man får det att svänga. Kolla gärna in “The Western Toneflyers” som dom spelar i i vanliga fall. Där Torbjörn även är sångare med en fantastisk röst. Helt omöjligt att inte ryckas med…

  • miriam

   Det var sjukt kul!
   Jag har sett the Western Toneflyers förrut, det var bara bingo att de skulle spela på festivalen! Köpte faktiskt deras skiva på vinyl, så nu kan jag lyssna på den hemma också:) Håller med om den fantastiska rösten!

 • http://www.divaakira.com Rakel

  Så gøy! Jeg hørte at du møtte noen venninner av meg, Sandra og Cathrine? :)

  • miriam

   Ja!! De var jättetrevliga, hoppas vi ses igen!

 • http://www.divaakira.com Rakel

  Vi sier ifra når vi kommer til Stockholm igjen! ;)

  • miriam

   Gärna!

 • http://www.karolinesvintage.se Karoline

  WOW! önskar att jag också var där <3