Vykortshälsning i senaste Retro

bild (79)

Det senaste numret av den excellenta tidningen Hus & Hem Retro innehåller inte bara finfina bilder från Monica Zetterlunds hem och en strålande guide om olika bokhyllor; även jag finns med på ett litet hörn! I ett “Vykort från webben” berättar jag om ett av sommarens absolut bästa fynd (som jag snart ska berätta mer om här på bloggen också) och lite allmänt vad jag skriver om. Kul att få vara med i en sån bra tidning! Ännu roligare är att jag kan avslöja att det kommer bli mer. Håll utkik efter nästa nummer i början av oktober!

retro1

In english: I’m featured on a “Postcard from the internet” in the latest issue of the swedish magazine “Hus & Hem Retro. It’s a great magazine about mid-century design and culture, and I’m quite happy to be in it! Even more happy to announce that more will come…stay tuned!