Och vinnarna är…

tömning 130102 603

Det blev ju hiskeligt svårt att välja vinnare i boktävlingen ändå, när alla skrev sånna fina motiveringar! Jag hade ju dock bestämt mig för att lotta och då blev det såhär;(kommentarerna har jag bara med för att ni ska veta vilka ni är!)

Olivia, som skrev;

“Självklart vill jag vara med i tävlingen, är väldigt nyfiken på vad ni hittat på för recept och bilderna ser ju väldigt fina och inspirerande ut. Bra gjort! Har även delat på facebook.”

Och Linda som skrev;

Här en liten kommentar från en swingböna i Borås som jättejättegärna vill vinna er vackra bok. Några delningar på Facebook blir det tyvärr inte, för jag är inte så haj på sådana där moderna grejer. Jag håller mig till svartvita filmer från 30-talet istället. Tjenare!

Olivia och Linda, skicka ett mail till mig på miriamparkman@gmail.com med era postadresser, så kommer det ett paket inom en snar framtid!

tömning 130102 604

tömning 130102 606

tömning 130102 605

tömning 130102 607

tömning 130102 774

Sandra, Isabella, jag och Klara när vi kokade, skar upp och slog in kola i direktsändning i TV4:s Nyhetsmorgon före jul. Kul var det!

In english: The winners of the book competition are Anna and Olivia. Congratulations!