Semester, på riktigt

badare

Jo, jag vet att jag skrev att vi “skulle höras nästa vecka” och att det inte alls kommit något inlägg sen dess. Men alltså, sommaren kom i vägen. Jag ids inte sitta vid datorn när solen lyser ute, så är det bara. Jag kommer snart igen, men tills dess får ni följa mig på Instagram istället!

bild (76)

För lite fina picknick-tips kan ni köpa Aftonbladets Härligt Hemma-bilaga fram till den 12 juli. Där syns nämligen jag i ett två år gammalt (!) reportage, som äntligen blivit publicerat. Recept på smörgåsar, småkakor, bullar och lemonad m.m!
Tjing,
Miriam

In english: So, yeah – I know there haven’t been any posts lately; I know I wrote “See you next week!” when I got back from Hultsfred Hayride. But…summer came in the way. I just can’t drag myself to sit in front of the computer when the sun’s shining outside (and the summer is very short in Sweden). So, I’ll be back – don’t you worry! – but for now, I’m on vacation (but you can still follow me on Instagram). For those in Sweden, I right now have a picnic themed recipe feature in a swedish weekly magazine. It’s two years old so I’m glad to finally see it published!
See you soon,
Miriam